Edirne siyasetinin yükselen yıldızı

Siyaseti masa başında değil, halkın içinde yapan, halkın yanında olan Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Ramazan ayında verilen iftarlarda binlerce Edirne’li ile buluştu. Dert dinledi, gönül aldı.

Edirne siyasetinin yükselen yıldızı

Ak Parti Edirne İl Başkanlığına önce atanan daha sonra yapılan kongrede üyelerin oyları ile yeniden İl Başkanlığına seçilen Belgin İba, siyaseti masa başında değil, halkın içinde yapması ile gönüllere girdi. Edirne merkez ve ilçelerinde halkın içinde olan ve zamanının büyük bir bölümünü halkın içinde geçiren Belgin İba Edirne siyasetinin yükselen yıldızı oldu. Halkın ve Edirne’nin sorunlarını yerinde tespit eden, sorunlara çözüm üreten İba, özellikle mübarek Ramazan ayında verilen iftar yemekleri ile binlerce kişi ile buluştu. Buluşmalarda gönül siyaseti yapan ve vatandaşlarla tel tek ilgilenen Başkan İba, ülke genelinde yaşanan  ekonomik olumsuzluklara rağmen, konulara vakıf olması ve vatandaşın gönlüne girmesi ile takdir kazandı. Görüştüğümüz vatandaşlar, “Bu güne kadar görmeye alışmadığımız bir İl Başkanı ve siyasetçi görüyoruz. Bir derdimiz olduğumuzda sadece iktidar partisi değil, muhalefet partilerinin de başkanlarını,  yöneticilerini görmek, derdimizi anlatmak için parti binalarına gitmek zorunda kalıyorduk. Tabii bir çok defa İl Başkanları ile görüşemiyorduk. Şimdi İl Başkanı belgin İba bizim ayağımıza geliyor, dertlerimiz dinliyor. Farklı bir başkan gördük” dediler.

Edirne’nin sorunlarının çözümü için  başta Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi ile de uyum içinde çalışan Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, için kurum yetkilileri de “Edirne siyasetine farklı bir bakış açısı getirdi.” Dediler.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2022, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server