Medyum Ali Hoca hakkında

Medyum Ali Hoca hakkında

Kimi zaman zor durumlardan dolayı, kimi zaman daha farklı nedenlerden kaynaklı olarak maneviyata olan ilgimiz artabiliyor. Özellikle güvenilir ve ismini daha önce olumlu yorumlarla tanıdığımız medyum hocalar söz konusu olduğunda, her daim kendilerine danışabileceğimiz birilerinin olması bize ayrı bir güven veriyor. Günümüzde pek çok kişi manevi alemleri bilip tanımakta. Ancak, bunun tam aksi şekilde, çoğu insan iyi bir medyum hocayı nasıl bulabileceğini, kimlere güvenebileceğini tam olarak anlayamıyor. Medyumluk işi tarihin en eski ve kadim mesleklerinden biri. Dünyanın her noktasında bu işle uğraşan çok sayıda medyuma rastlamak mümkün. Bunlardan kimisi işini iyi yaparken, kimisi kötü yapabiliyor. Her meslekte olduğu gibi, bu işte de çürük elmalarla karşılaşmak gayet doğal. Neyse ki, ülkemiz bu konuda pek çok önemli ismi barındırmakta. Hatta bu isimler arasında, Medyum Ali Gürses gibi dünyaca tanınanlar, sadece Türkiye’den değil, diğer ülkelerden de yoğun talep görmekte.

Medyum Ali Hoca, diğer medyumlar hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor olsa da doğru medyumun nasıl bulunabileceği hakkında bazı ipuçlarını paylaşıyor. Bunların başında, tıpkı kendisinin yaptığı gibi, her daim erişilebilirlik ve iletişim bilgilerinin sabit olması geliyor.

Bir medyum hoca, telefon numarasını sürekli değiştiriyorsa bu kişinin güvenilirliği net bir şekilde sorgulanabilir. Büyük ihtimalle memnuniyetsizlikler nedeniyle bunu yapan kişi, bir dolandırıcıdan ibaret bile olabilir. Medyum Ali Gürses’in sıkça dikkat çektiği bu konuyu, Medyum Ali Hoca’nın kendi telefon numarası üzerinden örneklendirmek gerekirse, kendisinin uzun yıllardır 0535 590 62 75 numaralı hattı kullandığını görebilmek mümkün. Yine aynı şekilde, hesap bilgileri, [email protected] mail adresi ve daha pek çok iletişim aracı yıllar önce çalışma yaptırmış insanların bile ulaşabileceği şekilde durmakta. Tüm bunlara ek olarak, hocalar hakkında yapılan medyum hoca yorumlarını okumak da bu işin en önemli parçalarından bir tanesi. Bir medyum hoca hakkında kötü yorum yapılıyorsa, doğal olarak bu kişinin yapacağı çalışmanın da kötü olması beklenebilir. Bu nedenle, Medyum Ali Gürses’in de bizzat önerdiği üzere, ister kendisiyle, ister başka biriyle çalışacak olun, mutlaka iyi bir araştırmadan sonra karar vermeniz tavsiye ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server