Köpekler muhtaç oldu karpuz kabuğuna

Edirne Süloğlu İlçesindeki baraj piknik alanında bulunan köpekler adeta açlığa mahkum edildi. Piknikçilerin uğramadığı alanda aç kalan, uyuz olan köpekler, pikniğe gelen bir kaç kişiden arda kalan karpuz kabuklarını yiyerek yaşamlarını sürdürüyor. Vatandaşlar, "Süloğlu  Belediye başkanı buraya uğramıyor mu?" dediler.

Köpekler muhtaç oldu karpuz kabuğuna

Edirne Süloğlu Barajındaki piknik alanında bulunan köpekler açlığa mahkum edildi. Piknik alanına gelenlerin bıraktıkları karpuz kabukları ile açlıklarını gidermeye çalışan ve bir çoğu uyuz olan köpeklerle kimsenin ilgilenmediğini belirten vatandaşlar, " Yaz  sezonu ve tatilin başlaması ile buraya gelen piknikçi sayısında azalma var ve köpekler yiyecek bulamıyor. Göründüğü gibi Süloğlu Belediyesi de köpeklere yardım eli uzatmamış. Köpeklerin bir çoğu uyuz olmuş, hastalıklı ve kemikleri sayılıyor. Yakın zamanda güçlü olan zayıf olanları yiyecektir. Toplamda 10 köpek ama bunları kimse görmemiş. Süloğlu Belediye Başkanı her gün bir çuval yem gönderse sorun çözülecektir. Veya buradan köpekleri toplayıp başka yere götürsün" dediler.

HAYVANSEVERLER GÖREV BAŞINA

Bu arada piknik için giden vatandaşlar yanlarında götürdükleri yiyecekleri verdiklerini ancak yeterli olmadığını belirterek, Süloğlu İlçesi ve yakınlarda yaşayan hayvan severleri göreve çağırdılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server