Galip Öztürk Hakkındaki Suçlamalara Yanıt Verdi

Hakkında suçlar nedeniyle mağdur edildiğini belirten ve Gürcistan'da yaşayan Galip Öztürk, yeniden yargılanma talebini canlı yayın konuğu olduğu Fatin Dağıstanlı'nın programında yeniden dile getirdi.

Galip Öztürk Hakkındaki Suçlamalara Yanıt Verdi

Programda Dağıstanlı'nın sorduğu sorulara cevap veren Öztürk, geçmişte yaşanan olaylarda paralel yapının kendisine kumpas kurarak para talep ettiklerini ve vermediğinde ise paralel yargı tarafından suçlu ilan edildiğini açıkladı. 
Yaşananların iftira olduğunu dile getiren Galip Öztürk, olayın Cumhurbaşkanı tarafından da bilindiğini ve bu suçlamaların bir çoğundan ise sonraki yıllarda beraat ettiğini açıkladı. Şuan ki durumda halen üzerine atılı suçların yanlış olduğunu ifade eden Öztürk, "Yeniden yargılanmak istiyorum. Eğer suçlu bulunursam tüm mal varlığımı Kızılay'a bağışlarım" dedi."
Gürcistan'da yaptığı yatırımlar üzerine de açıklamalarda bulunan Galip Öztürk, "Türkiye'de ki şirketlerimiz üzerinden de Gürcistan'a yatırımlar yapıyoruz." açıklamalarını yaptı. Gürcistan'da alışveriş merkezleri, oteller aldıklarını açıklayan Galip Öztürk, Türkiye'de ki mal varlığının bir kısmını Gürcistan'a aktardığı ve burada iş yapmaya devam ettiği anlattı. 
Metro Holding'e bağlı olan Metro Turizm ile ilgili faaliyetlerini soran Fatin Dağıstanlı'ya "Covid-19 sürecinde faaliyetlerimiz devam ediyor. Tabii ki küçülmeye mecburi olarak gittik ama Metro Turizm faaliyetlerine devam ediyor.  Metro Holding'e bağlı olan şirketlerin de faaliyetlerine devam ediyor." açıklamalarında bulundu. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server