4 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları

Ay’ın Yengeç burcuna geçişiyle birlikte Güneş’in de Balık burcunda yani bir su elementinde yer almasından dolayı oldukça duygusal bir atmosferin hakimiyetine gireceğiz. Tabi ki tepkilerimiz ve atacağımız adımlar hep içsel motivasyonumuz yönünde olacak.

4 Mart 2020 Günlük Burç Yorumları

Sabah saatlerindeki Ay Merkür olumlu kontağı duygu dünyamızla düşüncelerimizin birlikte harmanlanacağı bir zaman dilimi olacak…Yani hislerimizi doğru ifade edebilecek; istek ve taleplerimizi rahatlıkla dile getirebilecek; işbirliğine açık olacağız…Sübjektif bir tavır içinde olacağımızdan tepkilerimizi kendi bakış açımız doğrultusunda, sezgi ve içgüdülerimize dayanarak verebiliriz.

Öğleden sonra geri hareketinde olan Merkür; Balık burcunu kısa bir süreliğine terk edecek ve Kova burcunda yol almaya başlayacak…Geçtiğimiz Şubat ayı başı ve Ocak ayı sonlarında yaşanan olaylara atıfta bulunan gelişmeler ortaya çıkabilir ya da o süreçte yaşananlar yeniden gündemimizde yer alabilir. Artık duygusal tepkiler yerini daha mantıklı ve gerçekçi bir bakış açısına bırakabilir; zihinsel ve duygusal manadaki karmaşa ve bulanıklıklar yerini aklı selimliğe bırakabilir. Yine o süreçte gözümüzden kaçmış veya fırsat bulup ta gerçekleştiremediğimiz ideallerimizi yeniden ele alma fırsatımız olabilir. Merkür’ün Venüs ile kuracağı olumlu açı bizlere bu imkanı sağlayabilir. Değerlendirmeye bakalım.

Akşam saatlerinde Ay Kuzey Ay Düğümüyle kavuşacak. Kadersel gelişmelerin yaşanabileceği bir süreç bizi bekliyor olabileceği gibi evimiz, ailemiz, vatanımız ve sevdiklerimizle alakalı bizi derinden etkileyecek gelişmelerin de ortaya çıkma ihtimali yüksek.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; gayrimenkullerle ilgili girişimlerden yana hem şanslı hem kazançlı olabilir, uzun süredir beklediğin haberleri alarak, gizli ve sürüncemede kalmış işlerin için yeniden harekete geçebilirsin. Bugün ağzından bazı sırları kaçırabilir ya da uzun süredir saklanan konuları biraz da sezgilerine güvenerek açığa çıkarabilirsin.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; bugün kardeşlerinden ve yakın çevrenden ihtiyacın olan desteği alabilir, girişimlerinde veya alacağın kararlarda sezgilerine güvenebilirsin. Sık sık geçmişi düşünebilir, eski mahallene gidebilir ya da okul arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Fazlasıyla duygusal olduğundan akılcı davranamayabilirsin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; iş veya sosyal hayatındaki belirsizlikler devam ediyor olsa da bugün bazı konuların açığa çıkmasıyla birlikte daha hızlı ilerleme kaydedebilirsin. Hayallerine ulaşmak için ailenin mali desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Aslında şimdiye kadar kullanamadığın yeteneklerini açığa çıkarmak için uygun zamandasın.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; sabah saatlerinden itibaren burcunda hareket etmeye başlayan Ay ile kendini ifade etmen daha rahat olabilir. Ancak görüşlerini açıklarken fazla duygusal davranabilir, aileye dair konulara kafayı fazla takabilirsin. Yaşamına dair kararlar alırken sezgilerine güvenebilirsin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; bugün aklından binbir çeşit düşünce geçmesine rağmen fikirlerini açıklamak istemeyebilir, kendi içine dönebilirsin. Maddi konulardaki veya duygusal paylaşımlardaki belirsizlik içten içe endişe yaratıyor olabilir ancak içgüdülerini dinleyecek ve olayların netleşmesini bekleyeceksin.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; geçmişten birçok kişi ve konu bugün karşına çıkabilir, uzun süredir aklında olan bir arkadaşınla yüz yüze gelebilirsin. Hem romantik hem de sosyal ilişkilerinde duygusal paylaşımlarda bulunabilir, bir yandan da sık sık geçmişe özlem duyabilirsin. Bir toplantı ya da görüşme yaparak uzun süredir devam eden bir sorunu çözebilirsin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; hem ailenin işleriyle hem de kendi işinle meşgul olduğundan dışarıda fazla zaman geçirebilirsin. Yapacağın görüşmelerde sezgilerine güvenerek ortamı yumuşatabilir ve sonuçta senin istediğin kararların çıkmasını sağlayabilirsin. Kariyerinde kaçırdığın bir fırsatın tekrar karşına çıkması şansının dönmesini sağlayabilir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; bugün olaylara gerçekçi bir gözle yaklaşmakta zorlanabilir, objektif bir bakıştan yoksun olabilirsin. Her koşulda sevdiklerinin yanında olup, onları korumaya çalışabilirsin. Sosyal medya da eski bir tanıdığınla karşılaşabilir ya da bir türlü açıklayamadığın duygularını ifade edebilirsin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; kendini özgür hissedemesen de sevdiklerin ya da ailen için bir şeyler yapıyor olmaktan hoşnut olabilirsin. Eski tanıdıklarla bir araya gelip özlem giderebilir veya kaybettiğin bir eşyayı beklemediğin bir yerde bulabilirsin. İşle ilgili fırsatlar maddi olarak sana olumlu yansıyabilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzdeki birkaç gün tek başına hareket etmekte zorlanacağına işaret ediyor. Özellikle bugün alacağın kararlarda başkalarına danışmak ya da onların uzmanlığından faydalanmak isteyebilirsin. Karşındakilere güvenmek istesen de onları fazla hayalci bulabilirsin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; bugünlerde sağlığına ve beslenmene özen göstermen gerekebilir; dinlenmeye vakit ayırmanda fayda var. Çalışma ortamında alacağın kararlar veya üstleneceğin projeler yaratıcı ve özgün olsa da uygulanması zor olabilir. Merkür’ ün tekrar burcuna dönmesi geçen aylarda başladığın işleri bitirme fırsatı verebilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; çok romantik ve hassas duygular içinde olabilir, sevdiklerin için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayabilirsin. Bugün canını sıkacak ya da seni gerçeklerle yüzleştirecek bir olaya tahammül edemeyebilir tamamen keyif aldığın konulara yönelebilirsin. Geçmişten tanıdığın biriyle karşılaşman anılarını canlandırabilir.

Kaynak: askmoyra.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server