Sosyal Medya yıkılıyor, Rektör Tabakoğlu susuyor

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu hakkındaki iddialar sosyal medyayı yıktı geçti. Milletvekili olmak için bu gün istifa edeceği duyumlarını alınan Rektör Tabakoğlu iddialar karşısında suskunluğunu koruyor. Rektör Tabakoğlu’nun eşine haksız olarak bilimsel proje parası ödemesinden, baldızını işe almasına kadar bir çok iddia karşısında niye sustuğu merak ediliyor.

Sosyal Medya yıkılıyor, Rektör Tabakoğlu susuyor

Rektör Tabakoğlu susuyor, sosyal medya yıkılıyor. Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu, hakkında sosyal medyada paylaşılan yazılar şok etkisi yarattı. Rektör Tabakoğlu’nun aynı üniversitede çalıştığı eşine, akademik kadroda olmadığı halde bilimsel proje için ödeme yapıldığı iddia edildi. Tabakoğlu hakkında sosyal medya iddialarına göre ‘yolsuzluk raporu tutulduğu ve parayı geri iade edeceği’ iddia edildi. Tabakoğlu daha önce de baldızının üniversite kadrosunda çalışmaya başladığı iddiasını doğrulayıp, “Allah' tan korkmayanlar için yaşasın cehennem.” sözüyle sitem dolu paylaşım yapmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda baldızının Trakya Üniversitesi kadrosunda çalışmaya başlaması iddialarıyla gündeme gelen ve  “Aile ve Sosyal politikalar bakanlığında kadrolu bilgi işlem memuru idi. Aday memurluğu bitince muvafakat istedi kurumu verdi. Bizim de bilgi işlemde ciddi ihtiyaç vardı kabul ettik. 3 yıldır çalışıyor. Evli çocuklu bir hanım. Allah' tan korkmayanlar için yaşasın cehennem.” paylaşımıyla iddiaları doğrulayan Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu, bu kez başka iddialarla gündeme geldi.

Herkesi şaşkına çeviren iddiaları ‘VartoLu’ kullanıcı adıyla bir twitter kullanıcısı paylaştı.

İşte o paylaşımlar. Ve yapılan yorumlar

*Trakya üniversitesi rektörü

@ErhanTabakolu

akademik kadroda olmayan karısına bilimsel proje ile aylarca bin $ maaş bağlattı.

Durumu sayıştayın farketmesi ve yolsuzluk raporu tutması üzerine hepsini iade edeceğini belirtti. Rektör daha önce de baldızını işe almıştı.

*Trakya Üniversitesi Cumhuriyetine Hoşgeldiniz.

Rektör Ahmet Sezgin Trakya Üniversitesinde flüt çalmayı bile bilmeyen karısına dolarla maaş bağlattığı ÖĞRETMEN eşini Konservatuar'a öğretim görevlisi olarak maaş bağladı.

*Nilgün Han Tabakoğlu aynı zamanda iktidarın kadın platformu olan KADEM'in Edirne başkanı olarak görünüyor. Kendisi yasalara göre eş durumundan Trakya üniversitesine atanan pratisyen bir doktor ve akademik kadroda değil. Proje ödeneği ALAMAZ.

*Hasan Gümüş'ün damadı Şükrü Çeşme, hukuk mezunu lakin üniversitenin hukuk fakültesi yok ama bu hiç sorun değil. Kendisi akademik kadroya alınıp apar topar master yapmaya başlatıldı. Sayfası bomboş. Eğer tarikat ve cemaat bağlantın yoksa Trakyada ayçiçeği sapı yiyeceksin.

*Trakya Üniversitesi Cumhuriyetine Hoşgeldiniz.

Rektör Ahmet Sezgin Trakya Üniversitesinde flüt çalmayı bile bilmeyen karısına dolarla maaş bağlattığı ÖĞRETMEN eşini Konservatuar'a öğretim görevlisi olarak maaş bağladı.

*Üniversite şu an başarı sıralamasında 136. cı sırada ve daha altında bir devlet ünv daha yok. Üniversite, mimar Sinan vakfı denilen ve başında Hasan Gümüş adlı kişi tarafından idare ediliyor. Rektör Tabakoğlu CHP ile Gn.sekreter vk. Ahmet Sezgin aracılığıyla diyaloğu zorluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server