Temsilcimize tehdit ve hakarete hapis cezası

10 Kasım 2019 yılında Şarköy'de yapılan 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerinde Şarköy temsilcimiz Derya Düşünce'ye  hakaret ve tehdit eden MHP Şarköy İlçe eski başkanı İsa Denizli, Şarköy Asliye Ceza mahkemesi tarafından 5 ay hapis cezası ile  cezalandırıldı.

Temsilcimize tehdit ve hakarete hapis cezası

Şarköy Asliye Ceza mahkemesinde görülen davada, Şarköy Temsilcimiz Derya Düşünce'ye tehdit ve hakaretlerde  bulunan Şarköy MHP İlçe Eski Başkanı İsa Denizli, mahkeme tarafından önce 6 ay hapis cezasına, daha sonra cezasında indirim yapılarak 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.  Daha sonra ise sanığın aynı suçu 5 yıl içinde tekrar işlememesi kaydı ile Hükmün Geri Bırakılmasına karar verildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

10 Kasım 2019 yılında Şarköy'de yapılan Atatürk'ü anma törenleri sonrasında Şarköy Temsilcimiz Derya Düşünce MHP heyetine salonu neden erken terkettiniz sorusunu sorduktan sonra İlçe eski başkan Denizli, "Sen çok olmaya başladın, her şeye maydanoz olma, biz buraya geldik görevimizi yerine getirdik o kadar. HDP yalakaları ile aynı karede bulunmak istemiyoruz. Sen de onlar gibisin, benim asabımı bozma, seni burada yere sererim” diyerek, hakaret ve tehdit etmişti. Daha sonra ise temsilcimiz yapılanlar karşısında suç duyurusunda bulunmuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server