Kırkpınar Yağlı Güreşlerine seyirci vizesi geliyor mu?

660 ncı Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin seyircili olma ihtimali doğdu. Sağlık Bakanı Koca, yeni sezonda spor müsabakalarının seyircili oynanabileceğini açıklarken, gözler Kırkpınar için alınacak karara çevrildi.

Kırkpınar Yağlı Güreşlerine seyirci vizesi geliyor mu?

2020 yılında yapılamayan ve bu yıl 9-11 Temmuz tarihleri arasında seyircisiz olarak yapılması kararlaştırılan 660 ncı Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin seyircili olması isteniyor. Sağlık Bakanı Koca'nın bu gün yaptığı açıklamadan sonra ise gözler önümüzdeki hafta içinde Kırkpınar için alınacak karara çevrildi. Güreşseverler Kırkpınar'ın seyircisiz olamaması gerektiğini belirtirken, "Yağlı güreş seyircisiz olmaz. Sağlık Bakanı acilen bir karar almalı ve kısıtlı sayıda da olsa seyirci alınmalı" dediler.

BAKAN KOCA NE DEDİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni sezonda spor müsabakalarının seyircili oynanabileceğini açıkladı. Koca, "Müsabakalar, sayıları belirlenerek tedbirlerle seyircili oynanabilecek" dedi. Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) aşılarının Faz-3 çalışmalarına katılanlar için hatırlatma dozunun da Bilim Kurulu'nun gündemine geldiğini aktaran Koca, bu konunun yarın konuşulacağını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu