Kırkpınar Ağası Selim'de hedef 2023

Altın kemerli Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, iddialı sözleri ile gündemi sarsıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden giden ve büyük düşünen Selim, şimdi de Er meydanına el attı. Selim, " Derme çatma yapılmış Er Meydanı  stadı  yakışmıyor. Buraya modern bir Er Meydanı için kolları sıvadık ve hedef 2023" dedi.

Kırkpınar Ağası Selim'de hedef 2023

Kırkpınar ağalığı ile adını tüm Türkiye'ye duyuran ve Efsane Kırkpınar ağası olarak tarihe geçen Seyfettin Selim, Er Meydanı Kırkpınar sahasının derme çatma yapıldığını ve günümüz şartlarına uymadığını belirterek, hedefinde yeni bir Er Meydanı olduğunu belirtti. yeni Er Meydanın Sarayiçi veya başka bir alan yapılabileceğini belirten Ağa Selim, “Bu er meydanı çok eski, derme çatma, diğer hükümetler zamanında yapılmış. Şuan ki sistemi bu er meydanı kaldırmıyor Kırkpınar’a da yakışmıyor. Bunu da inşallah çözeceğiz.” Dedi.

"ADIMI VERİN DEMİŞTİM"

Yeni bir er meydanının yapılacağını söyleyen Selim, “Bizim büyük bir hedefimiz var Kırkpınar’a yeni stat yapmak. Bunu er ya da geç yapacağız. Bu gündeme gelmeden, bunu daha önce bakanla görüşmüştük. Bunu ben yapayım veya siz yapın benim adımı verin demiştim bakanda tamam demişti ve kalmıştı. Bu sene değil gelecek sene inşallah böyle bir sisteme gireceğiz. Kırkpınar’a güzel bir er meydanı yakışır. Bu er meydanı çok eski, derme çatma, diğer hükümetler zamanında yapılmış. Şuan ki sistemi bu er meydanı kaldırmıyor Kırkpınar’a da yakışmıyor. Bunu da inşallah çözeceğiz. Bunu ama hükümet yapacak, ama Spor bakanlığı yapacak ama Kırkpınar ağası yapacak. Sonuçta bir şekilde yapılacak. Bunu yapacağız inşallah.2022 yılına yetişmez ama 2023 Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır bir şekilde er meydanı yetişecek inşallah."Şeklinde konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server