18 yıllık hasret son buldu

Edirne Belediyesi Edirnespor, 18 yıl aradan sonra 3. lige çıktı. Edirne Belediyesi Edirnespor, bu anı taraftarlarla birlikte şehir turu atarak kutladı. Kutlamalarda yer alan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne’mize 3. lig hayırlı olsun. Edirne bugün mutluluğun resmini çiziyor” dedi.

18 yıllık hasret son buldu

Edirne Belediyesi Edirnespor’un 18 yıl aradan sonra 3. lige çıkması Edirne’de bayram havası yarattı. Edirne Belediyesi önünde toplanan yönetim ve taraftarlar 18 yıl aradan sonra 3. lige yükselmelerini coşkuyla kutladılar. Kutlamalara Edirne Belediye Bandosu da eşlik etti. Taraftarlar, 9/8’lik ezgiler eşliğinde 3. ligi kutladılar. 
Edirne Belediyesi Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, “18 yıllık hasretten sonra federasyon ve Spor Bakanlığı’nın almış olduğu kararla 3. lige terfi ettik. Ben öncelikle bu oluşumda her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a çok teşekkür ediyorum. Bizim ağabeyimiz, babamız, dostumuz, sırdaşımız oldu. Üzüntümüzde yanımızda oldu, her zaman yanımızda oldu. Edirnespor taraftarlarımıza ve tüm Edirne’mize hayırlı olsun diyorum” dedi. 
3. ligin Edirne’ye hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Recep Gürkan’da “Nazım Hikmet’in Abidin Dino’ya sorduğu gibi sen mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin’ diyordu. Edirne bugün mutluluğun resmini çiziyor. Ben öncelikle kulüp başkanımız Savaş Üner’e çok teşekkür ediyorum. Yönetim kuruluna, hocalarımıza ve özellikle de taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bütün Edirne’ye armağan olsun 3. lig.  İnşallah önümüzdeki sene 3. lig maçlarını Edirnelilere ve Edirne’ye yakışır bir şekilde oynayacağız” dedi. 
Daha sonra Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar turizm otobüsüne binerek, taraftarların da eşliğinde şehir turu attılar.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nahit Topaloğlu
Nahit Topaloğlu - 4 yıl Önce

Alınan karara çok sevindim inşAllah güzel edirnem için hayırlısı olsun sevgilerle

SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server