“Meclis üyeliğinden istifa etmeme gerek yok”

CHP Milletvekili aday adayı ve Edirne Belediyesi Meclis üyesi Savaş Üner, “Seçim sürecine girildiğinden istifa edeceğim, şu an gerek yok. Edirnespor maçlarını da bilet alıp açık tribünden izleyeceğim”

“Meclis üyeliğinden istifa etmeme gerek yok”

2023 yılında yapılacak olan seçimler için şimdiden aday adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarına başlayan CHP Edirne Belediye Meclis üyesi Savaş Üner, meclis üyeliğinden istifası konusunda yapılan spekülasyonlara açıklık getirdi. Seçim çalışmalarına devam ettiğini ve şu an için meclis üyeliğinden istifasının gündemde olmadığını belirten Üner, “Şu anda istifa etmeme gerek yok. Seçim tarihi belli olsun, seçim süreci başlasın zaten mecburen istifa edeceğiz. Seçim çalışmalarımı sürdürüyorum. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağım” dedi.

“MAÇLARI AÇIK TRİBÜNDE  İZLEYECEĞİM”

Geçtiğimiz hafta oynanan Edirnespor-Çatalcaspor maçında tribünde yer almadığını belirten Üner, “Seçim çalışmalarım nedeni ile maçı izleyemedim ama bundan sonra oynanacak maçlarda biletimi alarak açık tribünde taraftarımız ile birlikte olacağım. Her zaman Edirnesporumuzun yanındayım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server