İl Başkanı Pekcanlı kimlere gönderme yaptı?

CHP Gençlik kollarında başlayan siyaset yaşamına 2015 yılından bu yana İl Başkanı olarak devam eden CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Ankara’da katıldığı CHP grup toplantısından sonra sosyal medya hesabından bir gönderme yaptı. Pekcanlı,nın “Tarlada izi olmayanın Harmanda yüzü olmaz” diyerek, kimlere gönderme yaptğı merak konusu oldu.

İl Başkanı Pekcanlı kimlere gönderme yaptı?

Ankara’da CHP grup toplantısına katılan  ve bir dizi görüşme yapan CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, grup toplantısı sonunda sosyal medya hesabına yazarak paylaştığı  bir Atasözü kafaları karıştırdı. CHP Gençlik Kollarında siyasete başlayan ve parti içinde her kademe görev yapan, 2015 yılından bu yana ise İl Başkanlığı görevini yürüten Pekcanlı yaptığı paylaşımda, “TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ” diyerek, partiye hizmet etmeyen, partinin kapısını bilmeyen kişilere mesaj verdiği ağırlık kazandı. Daha önceki söylemlerinde de partiye hizmetin ön planda olması gerektiğini ve özellikle milletvekilliğine aday olacak kişilerin partiyi benimseyerek aday olması gerektiğini altını çizen Pekcanlı’nın son dönemde aday adayı olmak isteyen kişilerinde bu kriterlere uygun olması gerektiği mesajını verdiği kamuoyunda yankılandı.

PEKCANLI İSTİFA EDECEK Mİ?

Bu arada yıllardır CHP için hizmet veren İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nın hafta sonu milletvekilliği aday adaylığı için istifa edeceği gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server