Tuğkan Kimdir?

Sahne adı olarak yalnızca ismini kullanan Tuğkan Kurt, 17 Ocak 1996 Sakarya’da dünyaya gelmiştir.

Tuğkan Kimdir?

Daha çok küçükken bile müziğe olan ilgisi ortaya çıkmaya başladı ve oyuncakları arabalar, yapbozlar değil müzik aletleri olmaya başladı. Müzikle iç içe bir bebeklik ve çocukluk dönemi geçirdi. Bunun sebebi ne kadar yeteneği ve ilgisi olsa da evde anne ve dayı müzisyendi.  Bir röportajında küçükken en sevdiği eşyaların evde bulunan kasetçalar olduğunu söylüyor.

Eğitime başladığı andan itibaren de sahnede olmayı, insanlara bir şeyler söylemeyi oldukça sevmişti. Bunun yanı sıra kendi yazdığı şiir ve denemelerden öğretmenleri oldukça etkilenmişti. Ama gelin görün ki Tuğkan’ın hayali ne söz yazarlığı ne de şarkıcılıktı. Her erkek çocuğunun küçük yaşlarda heveslerinden biri olan futbolcu olma fikri onunda hayallerini süslüyordu. Ancak talihsiz bir kaza onu bu hayalden uzaklaştırdı. O dönemde evde kalmak durumundayken gitara heveslenip ortaya iyi işler çıkarmaya başladı ve böylece müziğe il defa bilinçle daha 14-15 yaşlarında beste yaparak başladı.

Tuğkan ve Müzik Kariyeri

Aslına bakarsanız zaten küçük yaşlarda bile kendini gösteren müzik aşkı ve ardından yazma konusundaki yeteneklerini birleştirip ortaya muazzam eserler koysa da yalnızca doğuştan gelen yetenek değil bol çalışma onu bu başarıya ulaştırdı.

Çünkü işletme okurken müzik yapmaya karar veren Tuğkan hali hazırda işletme okuyordu ve 2016 yıllarıydı. Bu yıllarda sosyal medyaya amatör kayıtlar yüklemeye başladı. İnsanlar büyük bir ilgi gösterip ufak çapta tanınmasını sağladılar. Bu noktada Tuğkan işletmeyi bıraktı ve konservatuar eğitimi almaya başladı. Tabi bu sırada üretmeye ve yabancı mp3 indir sekmelerinde oldukça aratılan şarkılar yapmaya başladı.

Yüklediği Geber ve Sen Benim şarkıları oldukça beğeni topladı. Ardından Ele Layık adlı bir şarkı çıkardı ve oldukça yükseldi. Hatta bu şarkı çok seyredilen bir televizyon dizisinde kullanıldı. Hemen arkasına Sümbül; 2019 yılında; Duble albümünde iki şarkı; Aşkın Kanunu ve Belki de Kaç, Aylar Olmuş, Civciv; 2020 yılında; Kırmızı, Yabancı, Zamanla, Git, Seni Çok Özlüyorum, Derya, Sıcak Ekmek ve Kusura Bakma şarkılarıyla oldukça beğeni toplamıştır. Son şarkısı Kusura Bakma oldukça ilgi görmüş ve Tuğkan Kusura Bakma indir oldukça aranan anahtar kelimelerden olmuştur.

Kaynak: https://mp3semti.com/

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server