Terör örgütü mensubu 25 kişi yakalandı

Edirne’de yasadışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan 4 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu yakalandı. Son bir haftada ise 25 örgüt mensubu yakalandı.

Terör örgütü mensubu 25 kişi  yakalandı

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Enez ilçesinde yapılan operasyonda yasa dışı yollardan yurtdışına çıkmaya çalışan Y.S.  ile G.S. isimli FETÖ silahlı terör örgütü mensubu 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.Yine aynı gün,Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından İpsala ilçesi Kumlar rampası mevkiinde gece saat 21:30 da M.A.A ve A.C isimli şahıslar Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı ve çıkarıldıkları adli merciler tarafından FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı.

SON BİR HAFTADA 25 TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU YAKALANDI

Güvenlik güçlerince Edirne’de 26.03.2021 ile 02.04.2021 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda toplam25 terör örgütü üyesi illegal yollardan yurtdışına çıkmak isterken yakalandı.Son bir hafta içerisinde Edirne İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonlarda 4’ü FETÖ/PDY ve 7’siPKK/KCK silahlı terör örgüt üyesi, Edirne İl Jandarma Komutanlığınca 9 FETÖ/PDY silahlı terör örgüt üyesi ve Sınır Birlikleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ise 4’ü FETÖ/PDY ve 1’i PKK/KCK silahlı terör örgüt üyesi olmak üzere toplam 25 kişi ele geçirildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2021, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server