Katliamın zanlısı Çorlu’da yakalandı

Edirne’de yaşanan 4 kişilik aile katliamında gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı. Çorlu’da yakalanan şüphelinin evinde 2 silah ve kanlı bezler bulundu.

Katliamın zanlısı Çorlu’da yakalandı

Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde ateşli silahlar ile öldürülen 4 kişilik ailenin faillerinin bulunmasına yönelik yapılan çalışmada 2 şüpheli tespit edilmişti. Şüphelilerden biri olayın yaşandığı köyde diğeri ise Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yakalandı. Şahsın Çorlu’daki evinde yapılan aramalarda kanlı bez ve 2 silah ele geçirildi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. Adliyede mahkemeye çıkarılan 2 şüpheliden B.E. tutuklandı. Tutuklanan şüpheli sağlık kontrolünün ardından cezaevine götürüldü.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Mahkemeye çıkarılan şahıs, kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek, köye hiç gitmediğini ve olayla hiç ilgisinin olmadığını ifade etmesine karşılık, yapılan araştırmalar sonucunda şahsın Elmalı köyüne uğradığı öğrenildi. Ayrıca olay günü B.E.’nin motosiklet ile Uzunköprü ilçesinden Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine giderken görüldüğü öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2022, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server