Jandarmadan dev uyuşturucu operasyonu

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda  456 Kg. (1.800.000 adet) Ecstacy uyuşturucu hap, 36 Kg. Kokain, 2 Kg. Metamfetamin, 732 gram Reçine Esrar, 9 tüp Likit Esrar, 3 Kg. Skunk ele geçirildi. 14  kişi tutuklandı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu imal ve ticareti suçunu işleyen organize suç örgütüne yönelik icra edilen (4) ayrı operasyon sonucunda; 456 Kg. (1.800.000 adet) Ecstacy uyuşturucu hap,36 Kg. Kokain, 2 Kg. Metamfetamin, 732 gram Reçine Esrar, 9 tüp Likit Esrar,  3 Kg. Skunk ele geçirildi, (5) şüpheli şahıs yakalanarak sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklandı.

Suç örgütüne yönelik yapılan araştırma faaliyetleri sonucunda suça karışan (11) şüpheli daha tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı Gencay AKÇAY’ın talimatı ile (11) şüpheliye yönelik yapılan operasyon sonucunda yakalanan (9) şüpheli daha tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfak Kurumuna teslim edildi. Takibi yapılmakta olan (2) şüpheli şahıstan (1) tanesi Gürcistan ülkesinde yakalandı ve Adalet Bakanlığı tarafından ülkemize iadesi için talepte bulunuldu. Yurt dışında bulunan ve Bulgaristan vatandaşı olan diğer şüpheli şahıs hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server