Borsa için Ümit Karanfil aday oldu

3 Ekim 2022 Pazartesi günü yapılacak olan Ticaret Borsası seçimleri için yarışan listelerin sayısı iki oldu. Basın toplantısı yapan Ümit Karanfil mevcut yönetimin vizyonunun olmadığını söyledi.

Borsa için Ümit Karanfil aday oldu

Basın toplantısında açıklama yapan Ümit Karanfil “yapılacak olan seçimde ben ve arkadaşlarım göreve talip olduğumuzu sizin aracılığınızla kamuoyuna açıklamak istiyoruz. Hedefimiz şeffaf ve ulaşılabilir bir yönetim tarzı geliştirmek. Sahaya indiğimizde gördük ki üyelerimizin ve üreticilerimizin yönetime ulaşamadığını gördük. Bundan dolayı biz tepki olarak bu seçimlere çıktık. Üreticilerimizin ve tüccarlarımızın sorunlarını, onlarla sürekli irtibat halinde olarak anında çözmeyi hedefliyoruz. Borsamızın tüm ünitelerini hep birlikte fikir alış verişi yaparak yöneteceğiz. Basın mensuplarıyla sık sık bir araya gelerek yaptıklarımızı, yapacaklarımızı istişare ederek kamuoyuna aktaracağız” dedi. Seçimlere 7 gündür hazırlandıklarını belirten Beytullah Baykal “360 üyenin tamamını ziyaret ettik. Sürekli bir aradayız ama üyelerimizle istişare halindeyiz. Ne yapabiliriz diye onlarla konuşuyoruz. Allah’ın izniyle seçildikten sonra projelerimizi üyelerimizle birlikte oluşturacağız. Var olan projeler var. Borsanın yıllardır planladığı şeyler var, bunlar 8-10 yıldır eyleme dönüşmedi. Biz bunları yapacağız ve gelişmesini sağlayacağız” dedi. Liste şu isimlerden oluşuyor.

Ümit Karanfil, Beytullah Baykal, Ahmet Demircan, Merdin Erkan, Ercan Tam, Hamdi Gaspar, Alpay Kırmızı, Muammer Sert, Cenap Dede, Nurettin Çam, Onur Uskan, Aykut Mizarlar, Osman Özbakır ve Erol Mete.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server