7 noktada ucuz ekmek satılacak

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne halkına Halk Ekmek müjdesi verdi. Kent genelinde ilk etapta 7 noktaya kurulacak olan Halk Ekmek Büfeleri, yerlerine monte edilmeye başlandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  “Halkımıza en iyi hizmeti, en iyi fiyatlarla vermek önceliklerimiz arasında. Her şey Edirne’miz için. Edirne’mize Edirne Belediyesi Halk Ekmek uygulaması hayırlı olsun” dedi.

7 noktada ucuz ekmek satılacak

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süre önce Edirne halkına Halk Ekmek müjdesi vermişti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Halk Ekmek Uygulamasının yakında uygulamaya geçeceğini duyurdu. İlk etapta 7 noktada hizmet verecek olan Halk Ekmek Büfeleri yerlerine monte edilmeye başlandı. Halk Ekmek Uygulaması Kıyık, Küçükpazar, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Yeniimaret Mahallesi, Karaağaç Mahallesi, Çavuşbey Mahallesi ve Fırınlar Sırtı Toki de hizmet verecek.

“EDİRNE’YE HAYIRLI OLSUN”

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Dünyadaki gelişmeleri hepiniz yakından takip ediyorsunuz. Ekonomik sıkıntılar, ekonomik krizler ve son olarak yaşanan Ukranya-Rusya savaşı nedeniyle buğday fiyatları sürekli artmakta ve buna bağlı olarak da ekmek fiyatları da artmakta, sürekli de artacak gibi duruyor. Edirne Belediyesi olarak uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir projeyi daha gerçekleştiriyoruz. Bugün itibarıyla Edirne Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri şehrimizin 7 noktasında yerlerine monte edilmeye başlandı. Çok yakın zamanda öncelikle bu 7 noktada daha sonra kentimizin birçok noktasında Edirne Belediyesi Halk Ekmek faaliyete geçecek. Halkımıza en iyi hizmeti, en iyi fiyatlarla vermek önceliklerimiz arasında. Her şey Edirne’miz için. Edirne’mize Edirne Belediyesi Halk Ekmek uygulaması hayırlı olsun” dedi.

MUHTARLAR MEMNUN

Edirne Belediyesi’nin Halk Ekmek Uygulaması ile mahalle halkına çok güzel bir hizmet sağladığını belirten  Yeniimaret Mahalle Muhtarı Eren Kaçarlar, “Tüm Yeniimaretler adına Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Nuri Bostancı da dar gelirli vatandaşların buradan fayda göreceği inancında olacağını belirterek Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Edirne Belediyesi’ne kendilerine sağladığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Çavuşbey Mahalle Muhtarı Müslüm Alırat, “Pandemi döneminde mahallemize yaptığı bu yatırımdan dolayı Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a çok teşekkür ediyorum. Bu dönemde çoğu insanımız ekmek alamıyor. Belediye Başkanımıza ucuz ekmekle, vatandaşımıza yerinde hizmet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ceyhan Ceylan
Ceyhan Ceylan - 2 yıl Önce

Bostanpazarı Uzunkaldırım niye yok

SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server