Suç örgütü  lideri olarak tanınan Çakıcı, Başkan Gürkan'ı ziyaret etti

Organize suç örgütü lideri olarak bilinen ve 16 yıl hapis yattıktan sonra infaz yasası ile tahliye olan Alaattin Çakıcı, CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti

Suç örgütü  lideri olarak tanınan Çakıcı, Başkan Gürkan'ı ziyaret etti

Mafya lideri  olarak bilinen Alaattin Çakıcı, Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Gürkan, Çakıcı'yla olan fotoğraflarını, "Atatürk portresi ve Belediyemiz tarafından basılan Nutuk kitabını hediye ettik" notuyla paylaştı. Kamuoyunda "Af yasası" olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle 16 yıl sonra cezaevinden tahliye olan mafya lideri Alaattin Çakıcı, Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

MUSTAFA  ALTUNHAN İLE BASIN TOPLANTISI YAPTI

Bir dönem Edirne F Tipi Kapalı Cezaevinde hükümlü bulunan Alaattin Çakıcı, işadamı eski Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan’ı ziyaret etti. Altunhan Otelde gerçekleşen ziyarete basın mensupları da katıldı. Çakıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Edirnelilere teşekkür ederek, “Osmanlı’ya 92 yıl payidatlık yapmış bir şehir. Hem Balkanlara hem İstanbul’un alınmasına, bütün planlar yapılmış. Edirne özel bir yer.  Bütün Edirnelilere teşekkür ediyorum. Başta sayın Belediye Başkanı arkadaşıma. Bu devlete, bu topraklara, bu bayrağa sahip çıkan hepimiz kardeşiz. Şu anda büyük bir süreçten geçiyoruz. Devletimizin vefa ve birliğe ihtiyacı var. Allah bu milletimizi korusun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server