Kırklareli ETUS'u örnek alıyor

Toplu taşımada ilkleri gerçekleştiren bugüne kadar birçok belediyeye örnek olan Edirne Belediyesi, bu kez de Kırklareli Belediyesi’nden gelen heyeti ağırladı. Kırklareli’ne ETUS gibi bir sistem kurmayı planyan heyete sistemin tüm detayları ayrıntılarıyla anlatıldı.

Kırklareli ETUS'u örnek alıyor

Toplu taşımada ilkleri gerçekleştiren Edirne Belediyesi birçok belediyeye ve belediye ile çalışan kooperatiflere örnek olmayan devam ediyor. Edirne Belediyesi ETUS sistemi ile ‘Gittiğin Mesafe Kadar Öde’, ‘Kesintisiz 24 Saat Ulaşım Sistemi’ ve ‘Whatsapp Şikayet Hattı’ gibi birçok projeyi hayata geçirerek, diğer belediyelerinde dikkatini çekmeyi başardı. 
Bu kapsamda Kırklareli Belediyesi’nden Zabıta Müdürü Serkan Kuru, Kırklareli Belediyesi Meclisi Ulaşım Hizmetleri Komisyon Başkanı Savaş Çekinmez, Kırklareli Belediyesi Meclisi Ulaşım Hizmetleri Komisyon Üyesi Sualp Aldüz, Kırklareli Belediyesi Meclisi Ulaşım Hizmetleri Komisyon Üyesi Samet Babacık,  Kırklareli Belediyesi Meclisi Ulaşım Hizmetleri Komisyon Üyesi Ayten Doymaz, Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birim Sorumlusu Esin Oduncu,  Zabıta Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Birim Personeli Osman Duraker;  Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun’u ziyaret etti. 
Heyet, ETUS sistemi ile merak ettiklerini sordu. Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun da hayatı geçirilen ETUS sistemini tüm detaylarıyla paylaştı. Son yapılan güzergâh değişikliklerini anlattı. 
Toplu ulaşımın dünyanın her yerinde küçük ya da büyük sorunların yaşandığı bir hizmet olduğuna dikkat çeken Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da “Edirne Halkı için, kentimizde en iyi ulaşım sistemini kurmak için mücadele ettik. Zaman zaman yaşanan aksaklıklardan dolayı vatandaşlarımızın eleştirilerine de maruz kalmaktayız. Ama her zaman dediğim gibi toplu ulaşımın dünyanın her yerinde küçük ya da büyük sorunların yaşandığı bir hizmettir. Toplu taşımanın kitlesi insan olduğu için yüzde yüz memnuniyet hiçbir zaman olmaz. İnsan her zaman doğası gereği en iyisini en güzelini, en mükemmelini istemiştir, istemeye de devam edecektir. Bugüne kadar bazıları büyükşehir olmak üzere birçok belediye kapımızı çalarak, toplu taşıma sistemimiz hakkında bilgi aldı. Kurduğumuz bu sistem birçok belediyeye örnek oldu, olmaya da devam ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor, doğru bir yolda ilerlediğimizi gösteriyor” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server