İmece yaptılar

Bağışçılar ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmak için Edirne Belediyesi tarafından hizmete sunulan Edirne İMECE Platformuna bir destek de Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi’nden geldi. Tüm Yerel –Sen’e bağlı olan Edirne Belediyesi çalışanları ihtiyaç sahibi 315 aile için hazırladıkları gıda paketlerini Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teslim etti.

İmece yaptılar

Edirne Belediye tarafından hizmete sunulan; dijital bir platform olan ve ihtiyaç sahipleri ile bağışçıları bir araya getiren Edirne İMECE’ye bir destek de Tüm Yerel-Sen’den geldi.Tüm Yerel-Sen’e üye olan Edirne Belediyesi’nde görev yapan memurlar 315 adet gıda paketini Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teslim etti.Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirten Tüm Yerel-Sen Genel Merkez Yöneticisi Savaş Çerkez, “Ülkemizde milyonlarca insan bu süreçte evine ekmek götüremeyecek durumda. İlimizde de yüzlerce insan bu durumda. Sizlerin de geçen hafta tanıttığınız ve çağrıda bulunduğunuz Edirne İMECE’ye bizlerde Tüm Yerel-Sen Şube Yönetimi öncülüğünde destek olmak istedik. Memur arkadaşlar bu zor günlerde bir dayanışma örnek gösterdiler. Gönüllük esasına göre hazırlanan bu bağışları alıp buraya getirdiler. Gün dayanışma günü. Karınca kararınca çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik” diye konuştu.Edirne Belediyesi’nin İMECE uygulamasına yardımda bulunmak isteyen Edirne Belediyesi’nde görev yapan Tüm Yerel-Sen üyelerin olduğunu belirten Tüm Yerel-Sen Edirne Şube Başkanı Mümin Arıcanlı, “Çorbada bir kaşık tuzumuz olsun mantığıyla; gönüllü bağışçılık şekliyle 315 aileye ulaştırabileceğimiz gıda bağışı topladık” şeklinde konuştu.

"BU ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMA İLE ATLATACAĞIZ"

Bu zor günleri dayanışma ile aşacaklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da “ Bu zor günlerde Tüm Yerel-Sen sendikasına kayıtlı olan Edirne Belediyesi personeli Edirne Belediyesi’nin bir süre önce başlattığı İMECE programına dâhil olmak istediklerini söylediler. Zaten bu program bağış yapmak isteyen tüm bağışçılara açık. Sendika üyeleri olarak, Edirne Belediyesi’nin çalışanları olarak, 315 aileye ulaştırmak üzere gıda paketlerini İMECE programımıza teslim ediyorlar. Veren elin, alan elin görmediği bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ivedilikle ulaştıracağız. Çünkü insanlarımız bu günlerde gerçekten de çok şeye ihtiyacı var, çok desteğe ihtiyacı var, sağlıklı gıdaya çok ihtiyacı var. Ben çalışma arkadaşlarıma duyarlıkları için çok teşekkür ediyorum. İMECE programımız gittikçe katlanan sayılarla artarak büyüyor, gelişiyor. Edirnelilerin ‘dayanışma  ruhu’ bir kez daha burada da ortaya çıkıyor. Ben bütün bağışçılarımızı kutluyorum, teşekkür ediyorum kendilerine. Gıda, kitap, kırtasiye gibi ürünlere ihtiyacı olan vatandaşlarımız Edirne İMECE Uygulamasını telefonlarına indirerek, oradan talepte bulunabilirler.  Talepte bulunmaları halinde arkadaşlarımız kendilerine ulaşacak ve yardıma yine hiç kimsenin görmediği bir şekilde ulaştıracaklar. Umuyorum ki bu süreci millet olarak, Edirne olarak sağlıklı bir şekilde atlatacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server