Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, altyapı çalışmalarının bittiği mahallerde başlatılan asfaltlama çalışmalarını yakından inceledi. Fatih, Kocasinan, Şükrüpaşa ve 1. Murat Mahallerinde altyapı çalışması bitmiş bütün arterlerde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm Edirnelilere seslenerek, şunları söyledi:
“Değerli hemşehrilerim altyapı çalışmalarımız planlandığı gibi, iş planımıza uygun olarak devam ediyor. Bugün itibariyle Fatih, Kocasinan, Şükrüpaşa ve 1. Murat Mahallesi’nde altyapı çalışması bitmiş olan bütün arterlerimizde asfaltlanmasına başladık. 20 gün serecek bu asfaltlanma. 25 bin ton civarında asfalt malzemesi sereceğiz ve bugüne kadar çekmiş olduğumuz sıkıntılar, bu anlamda giderilmiş olacak. Daha dar kazı yaptığımız daha az hasar görmüş olan yollarımızda da yama çalışması ile kilit parke onarım çalışması devam ediyor. Ekim ayı sonunda Edirne’de bu anlamda kazılıp da kapatılmamış yol kalmayacak. Çalışması biten yolları kastediyorum. Bu kışı Edirneliler rahat geçirecekler hiç merak etmesinler. Şu çok konuşuluyor; plansız, programsız diye. Bu işlerin plansız, programsız yapılması mümkün değil. Hepsi önceden planlandığı şekilde iş planına uygun bir şekilde yapılıyor. Mühendis ve teknik eleman olarak 60 kişi çalışıyor. O yüzden yaptığımız her iş, kazdığımız her sokak planlıdır. Lütfen sizler sadece belediyenin dediklerine bakınız. Maalesef bu konuda çok fazla dedikodu üretiliyor; çok fazla yalan yanlış bilgi yayılıyor. Edirne Belediyesi sizleri sıkıntıya sokmadan ya da en az sıkıntıyla bu süreci atlatmanızı sağlayacaktır.”
Gürkan: Edirneliler bu kışı rahat geçirecek
Edirne Belediyesi’nin kent genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarının tamamlandığı arterlerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 20 gün sürecek olan asfaltlama çalışmalarında yaklaşık 25 bin ton civarında asfalt malzemesi kullanılacağını söyledi.

YORUM EKLE
1
Öğrencileri Ödüllendirdi
2
Edirne'de bugün aramızdan ayrılanlar 21 Ekim...
3
Eroin ve tabanca ele geçti
4
Denetimler çocukların güvenliği için
5
ETSO'nun umudu da Bulgar vatandaşları
6
Muhtarın testi pozitif çıktı
7
Mazbatasını aldı
8
Meriç nehrinde antrenman yaptılar
9
Edirne'de bugün aramızdan ayrılanlar 23 Ekim...
10
Elini, kolunu sallayarak giremeyeceksiniz
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:07

GÜNEŞ
07:32

ÖĞLE
13:30

İKİNDİ
16:42

AKŞAM
19:18

YATSI
20:37
SIRADAKİ HABER