Yönetime geldiğinde 10 milyon lira olan borcu 50 milyon liraya çıkaran ETus Başkanı Hakan Giyik'e vatandaşlardan büyük tepki geldi. Hwlen 236 araç yerine 150 araç ile şehir içi ulaşımı sağlamaya çalışan ve geçtiğimiz hafta yeni bir zam talebi ile gündeme gelen ETUS Başkanı hakan Giyik, son yaptığı açıklamada Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.
"ZİRVEYE TAŞIDI"
ETUS'u zirveye taşıdı başlıklı haberimziden hangi konuda zirveye taşıdığı hakkın da açıklama yapılmaz iken vatandaşlar ETUS Başkanına büyük tepki gösterdi. ETUS ortakları tarafından yeniden başkanlığa seçilen Giyik için haberimiz ile ilgili yüzlerce tenkit mesajı geldi. Vatandaşlar, "Hangi zirve, hangi başarı, şehir içi ulaşım rezalet. Bu defa da Şoförler Odasını mı milyonlarca lira borca sokacak " diyerek tepki gösterdiler.
"MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDECEK"
Öte yandan ETUS Baikanı ve Edirne Belediye Meclis Üysi Hakan Giyik, Oda başkanlığına seçilmesi durumunda Meclis üyeliğinde istifa edeceğini açıkladı.
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2021, 11:48