Enez sahilinde kiralık ev kalmadı

Bayram tatilini Enez sahilinde geçirmek isteyenler günlük 600 Tl  kira vermek zorunda. Ev sahipleri 5 günden az kiralama ise yapmıyor. Başkan Günenç, "Belediye olarak tüm tedbirleri aldık"

Enez sahilinde kiralık ev kalmadı

4 günlük bayram tatilini Enez sahilinde geçirmek isteyenlerin hayali suya düşüyor. Sezon nedeni ile Altınkum sahillerinde kiralık ev bulmak imkansız hale gelirken, günlük kiralarda 550-600 lira arasında değişiyor. Bayram süresince kiralamaların 5 gün üzerinden yapıldığını belirten emlakçılar, 5 günden az süre için kiralama yapılmadığını söylediler.Bu arada Enez ile birlikte, Erikli, Gülçavuş, Sultaniçe, Yayla dahil tüm kesimlerde kiralık ev kalmadığı ve vatandaşın sahile akın edeceği belirtildi.Öte yandan emlakçılar, evlerin kiracı girmeden önce dezenfekte edildiğini belirttiler.

"BAYRAM ÖNLEMLERİMİZ HAZIR"

Bayram için önlemlerin alındığını belirten Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, "Enez belediyesi olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Zabıta ekiplerimiz 24 saat görev başında olacak. Enez yıllardır yaşamadığı bir kalabalığı yaşayacak. Ancak vatandaşlarımızdan isteklerimiz var. Sosyal mesafe kuralına uysunlar, çöplerini ortalık yerde bırakmasınlar. Tüm vatandaşlarımızın  kurallara uymasını bekliyoruz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server