Edirne'de Korona Virüs vakası var mı?

Takipçilerimizin sorusunu cevaplıyoruz. Edirne'de Korona virüs vakası var mı? Var ise neden haber yapmıyoruz. İşte nedenleri

Edirne'de Korona Virüs vakası var mı?

Günlerdir, Bölgenin en çok takip edilen haber siteniz Edirne Medya Tv'ye,  Edirne'de vaka var mı sorusu ile ilgili ne yazık ki net cevap veremiyoruz. Muhabirlerimizin yaptığı araştırma sonuçlarını ve bilgilerini Etik değerler açısından yayınlayamıyoruz. Yetkililer ile yaptığımız görüşmelerde bu tür açıklama yapma yetkisinin sadece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da olduğunu belirtiyorlar.Edirne Medya olarak tüm bilgilere sahip olmamıza rağmen bunları açıklayamıyoruz.Çünkü Edirne Medya, amatör bir sosyal medya alanı değil, resmi kuruluşu olan bir haber sitesidir.Sorumluluklarımız var ve bu sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız.Sizlere vereceğiz bilgiler tam doğru ve teyit edilmiş olması gerekiyor. Bununla birlikte halkımızı paniğe sevk etmeyecek, yaşadığımız şehre zarar vermeyecek bir yayın politikası sürdürüyoruz.Biz sadece haber veriyoruz, haberlerimize yorum katmıyoruz.

24 saat haber veren ve bölgenin en güçlü haber sitesi olan www.edirnemedya.net adresimizde ve gerek Facebook, gerekse diğer sosyal medya hesaplarımızda, yetkililerin onay vermesinden sonra sizlere doğru rakamları vereceğiz.

Evde kalın, sağlıklı kalın, takipte kalın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server