Başkan Gürkan, sözünün eri çıktı

Edirne’nin 50 yıllık alt yapı sorununa neşter vurduklarını belirten Başkan Gürkan, “Şimdi sırada üst yapı var ve öncelik ana arterler olmak üzere asfaltlama çalışmalarımız son hızla devam ediyor” dedi.

Başkan Gürkan, sözünün eri çıktı

Edirne’nin en büyük sorunlarından olan alt yapıya neşter vurduklarını ve alt yapıyı tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “En kısa sürede üst yapıda bitecek” sözünün gereğini yerine getiriyor.  Nisan ayı başından itibaren asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını açıklayan ve bu sözünü tutan Başkan Gürkan, öncelik ana arterler olmak üzere bu yıl asfaltlama çalışmalarının büyük bir kesimini bitireceklerini söyledi. Ekonomik sıkıntılara rağmen çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Gürkan, “Önceliğimiz ana arterler. Buralarda asfaltlama çalışmaları sürüyor ve en kısa sürede bitirilecek. Kuzey çevre yolundan sonra Güney çevre yoluna geçilecek ve şehir içindeki trafik sıkışıklığı bir nebze olsun azalacak. Bununla birlikte tüm şehirde bir üst yapı çalışması olacak. Biliyorum hemşehrilerimiz bazen bize kızıyorlar ama geleceğin daha güzel olması için bunları yapmak zorundaydık.” Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurşen Demiray
Nurşen Demiray - 2 yıl Önce

Şükrü paşa mah 136 sok oturuyoruz yollarımız iki yıldan beri tarla yolundan beter toz için deyız çam kapı açamıyoruz canımızdan bezdik yeter artik

SIRADAKİ HABER
coin news
hank inu
vps server